Visum Cambodja

Cambodja is een land welke de laatste jaren steeds populairder word onder de Nederlandse toerist en dat is niet zomaar. Cambodja is namelijk een land gelegen in Azië welke nog grotendeels onontdekt is voor de Europeaan, mede door het roerige verleden is het ook jarenlang niet mogelijk geweest om Cambodja te bezoeken door de vele burgeroorlogen, maar tegenwoordig is het land druk bezig om aan alle kanten zich te herstellen hiervan en daarbij richten ze zich ook op het toerisme. Een visum Cambodja is daarbij wel nodig om het land Cambodja binnen te komen, maar ze maken het wel makkelijk want een visum Cambodja is verkrijgbaar als e-visum, waardoor u binnen 5 minuten via ons een e-visum Cambodja kan aanvragen en binnen 72 uur ontvangt u hem in uw mailbox. Geen gedoe meer met een Ambassade of consulaat, maar gewoon makkelijk online betalen met ideal of creditcard wat u makkelijk vind.

Wat je precies moet regelen voor een aanvraag van het visum voor Cambodja vind u hier!asdf

visum cambodja

E-visum Cambodja aanvragen?

Een visum voor Cambodja aanvragen als toerist zijnde is tegenwoordig heel eenvoudig. Geen gedoe meer met een grote papier winkel, naar het consulaat/ambassade gaan om urenlang te wachten of je visum aanvraag wel/niet goed gekeurd word. Veel van de papierwinkel en wachttijden kunnen wij voor u uit handen nemen, maar voor een visum Cambodja is deze moeite ook voor ons niet meer nodig. Vanuit Cambodja word namelijk het e-visum aangeboden, dit is een digitaal visum welke u makkelijk via ons online kunt aanvragen en voor een vast bedrag van 49,95 heeft u binnen 72 uur uw e-visum Cambodja in uw mailbox. Het enige wat u hoeft te regelen is dat een goede pasfoto (pasfoto in kleur volgens dezelfde regels genomen als voor het Nederlands paspoort) digitaal, want deze hebben wij nodig om uw evisum Cambodja te regelen.

Geldigheid van de visums

..

..

Veelgestelde vragen

Omdat diverse vragen regelmatig terugkomen hebben wij hier voor u de meest gestelde vragen voor een visumaanvraag voor Cambodja neergezet inclusief onze antwoorden. Misschien staat het antwoord op uw vraag hier ook al bij.

1. Mag ik op een toeristenvisum naar Cambodja toe voor het werk?

..

2. Maakt het uit hoe ik naar Cambodja ga reizen?

..

3. Ik wil voor een langere periode dan 3 maanden naar Cambodja gaan, hoe doet ik dat?