Voor 20:00 besteld? vandaag geleverd!

– Het visum voor India is 30 dagen geldig
– Kosten van e-visum India bedragen € 114,95 per persoon
– Online betalen met  iDEAL, overboeking of Bancontact/Mister Cash.

Visum Egypte bestellen

Visum India

Visum India aanvragen en gemakkelijk online betalen is binnen 5 minuten gedaan op visumbureau.nl. Wanneer u vandaag uw visum voor India online voor 20:00 besteld zullen wij deze binnen 24 uur per mail naar u versturen. U kunt via visumbureau.nl met iDeal, bank overschrijving of Mister Cash betalen zodat wij de visum aanvraag ook direct in behandeling kunnen nemen en dus snel kunnen leveren. Een visum voor India kost € 114,95 per persoon. Het e-visum India is nu eenvoudig online geregeld. Geen gedoe met een losse creditcard en Engelstalige documenten. Als u een e-visum voor India via ons regelt is alles net wat eenvoudiger. U kunt betalen de voor u bekende betaalmethoden en alle documenten zijn Nederlandstalig. Gaat u op vakantie naar dit prachtige land? Of lekker op zakenreis? Vraag nu eenvoudig uw e-visum online aan en ga zonder zorgen op reis naar India.

Vraag op deze pagina direct uw e-visum India aan

India visum aanvragen

Om het land India binnen te mogen komen is naast een geldig paspoort ook een visum vereist. Een visum India is niets anders dan dat u van tevoren gecontroleerd bent of u India binnen mag komen. Natuurlijk moet u nog steeds door de douane in India voor een laatste check, maar het zgn. background check is dan al uitgevoerd. Waar u in het verleden moeilijk moest doen met een visum aanvraag bij de Ambassade van India in Den Haag kan dit nu een steeds makkelijker. Met een e-visum India heeft u namelijk bijna geen gedoe meer. Geen paspoorten opsturen of wat dan ook. Gewoon simpel en eenvoudig alles online regelen. Hieronder vind u in het kort waar u rekening mee dient te houden bij het aanvragen van een e-visum.

Er zijn een aantal zaken waar u rekening mee moet houden voordat u een visum voor India gaat aanvragen:

  1. Uw paspoort dient bij aankomst in India nog minimaal 6 maanden geldig te zijn. Het paspoort moet minimaal 2 lege pagina’s bevatten voor de stempels die u krijgt bij de douane.
  2. Het visum dient u uitgeprint mee te nemen naar India, print deze even uit voordat u vertrekt.
  3. U dient een retour vlucht te boeken naar India, ze moeten een bevestiging hebben dat u ook weer terug reist.
  4. Het visum voor India is enkel geldig op de onderstaande vliegvelden in India:
  5. Ahmedabad, Amritsar, Bengaluru, Chennai, Cochin, Delhi, Gaya, Goa, Hyderabad, Jaipur, Kolkata, Lucknow, Mumbai, Tiruchirapalli, Trivandrum en Varanasi.
  6. U kunt maximaal 2 visum per kalenderjaar gebruiken in India.
  7. U dient een pasfoto te uploaden zodat wij u visum aanvraag kunnen verwerken.
  8. Voeg een scan van u paspoort toe bij u aanvraag.
  9. U dient het visum minimaal 4 werkdagen voor uw vertrek aan te vragen, het is daarna niet meer mogelijk een visum voor India aan te vragen!

Vraag op deze pagina direct uw e-visum India aan

Belangrijke informatie over India

Een reis naar India kan natuurlijk diverse redenen hebben. De meeste mensen die hier bij ons voor informatie over het e-visum India komen zijn toerist. Een heerlijke vakantie naar dit bijzondere en prachtige land gaan maken. Een visum India is namelijk voor zowel mensen uit Nederland als België verplicht. Een visum aanvraag is gelukkig over het algemeen snel geleverd. Hou er wel rekening mee dat er geen aanvragen meer verwerkt worden als u binnen 4 dagen al naar India vertrekt. Dit is namelijk niet mogelijk. Ons advies is om zo’n maand van tevoren uw visum aan te vragen. Normaal gesproken heeft u uw visum dan ook met 72 uur in huis.

India Visum