Visum Vietnam 2018-03-16T08:39:21+00:00

Visum Vietnam

Een favoriete bestemming in Azië is toch wel Vietnam, een land welke zo populair is door de vele mythes, legenden, oude cultuur en prachtige omgevingen. Wij bieden u nu makkelijk online de mogelijkheid om uw visum voor Vietnam te regelen, zodat u hier geen omkijken meer naar heeft en heerlijk kunt genieten van uw vakantie. U heeft een visum nodig om het land binnen te komen, of u nu per vliegtuig naar Vietnam gaat en heerlijk gaat genieten of dat u een bezoekje aan dit Aziatische land brengt in een rondreis door Azië. Om het land binnen te komen heeft u naast een geldig paspoort welke minimaal nog 6 maanden geldig is als u het land binnengaat ook een visum nodig. De kosten van het Vietnam visum zelf zijn 65,- en doordat u uw visum voor Vietnam vooraf geregeld heeft, kunt u ter plekke meteen doorlopen naar de douane en klaar. Geen lange wachtrijen voor de visum balies en formuliertjes meer invullen in het vliegtuig, maar gewoon vooraf meteen alles goed geregeld voor uw visum voor Vietnam.

Wat je precies moet regelen voor een visum voor Vietnam vind je hier!

Vietnam Visum

Hoe vraag je een Visum voor Vietnam aan?

Visum vietnam aanvragenHet regelen van een visum Vietnam voor uw reis naar Vietnam heeft u nu via ons zo geregeld. U kunt namelijk bijna alles digitaal regelen, en wij doen de rest. We regelen dat uw aanvraag voor een visum goed verloopt en normaal gesproken heeft u binnen een aantal werkdagen na uw aanvraag het visum al in huis. Hierdoor kunt u rustig uw vakantie tegemoet zien en is het enige wat u nog moet regelen een gevulde koffer en eventueel nog vaccinaties welke aan te raden zijn als u naar dit prachtige land gaat. In het kort gaat een aanvraag voor een visum naar Vietnam als volgt:

  • U doet uw aanvraag voor een visum online
  • U krijgt van ons een e-mail ter bevestiging, 2 PDF documenten welke u op uw computer kunt invullen voor de aanvullende gegevens
  • We hebben deze formulieren natuurlijk weer nodig, en 1 recente pasfoto in kleur en uw paspoort voor de visum aanvraag
  • Als wij al deze gegevens hebben regelen wij dat het visum ook daadwerkelijk aangevraagd word.
  • Doordat de Vietnamese Ambassade niet elke dag open is kan een aanvraag voor een visum iets langer dan 5 werkdagen duren.
  • U krijgt uw visum voor Vietnam rechtstreeks thuisgestuurd.

Voor het regeltraject en de aanvraag rekenen we naast de kosten van een visum ook nog servicekosten. Hiermee regelen we alles voor als we alle data van u ontvangen hebben. De tijd tussen de aanvraag en het daadwerkelijk leveren van het visum kan nogal varieren. Ons streven is om binnen 5 werkdagen uw visum te leveren, maar doordat de Vietnamese Ambassade over het algemeen maar 3 dagen in de week open is, is het mogelijk dat het soms 1 a 2 werkdagen langer duurt. Ons advies is daarom ook wacht niet te lang met de aanvraag van uw visum Vietnam!

De geldigheid van een visum

Er zijn 2 type visums die u als toerist voor Vietnam kunt krijgen met daarbij verschillende lengtes qua geldigheidsduur. Het ene visum is 30 dagen geldig en het andere visum is 90 dagen geldig (3 maanden). De kosten van een 30 dagen visum bedraagt 65,- en die van 90 dagen is maar iets duurder namelijk 80,-. Allebei de visums zijn maximaal 3 maanden geldig vanaf datum uitgifte dus u kunt uw visum niet al een half jaar van tevoren aanvragen. Wij raden aan om een visum zo’n 1,5 maand van tevoren te regelen zodat u geen last minute stress heeft of het wel goedkomt met uw visum. Verder heeft u nog een keuze uit de multiple en single entry visums. Dit houdt in of u maar 1x Vietnam binnengaat in de periode van het visum of juist meerdere keren de grens oversteekt omdat u bijvoorbeeld gaat backpakken.

Veelgestelde vragen

We hebben hier voor u de meest gestelde vragen neergezet welke wij de afgelopen periode behandeld hebben, misschien staat hier het antwoord op uw vraag ook bij.

1. Moet ik mijn paspoort echt opsturen of mag ik ook een kopie sturen?

U moet uw paspoort echt opsturen aangezien het visum pas aangevraagd kan worden met het paspoort zelf welke nog minimaal 6 maanden geldig is bij aankomst in Vietnam.

2. Is de aankomstdatum in Vietnam een vast gegeven of mag ik hier later nog van afwijken?

De aankomstdatum is een indicatie datum, het handigst is natuurlijk om deze zo accuraat mogelijk te houden omdat zeker het visum van 30 dagen u niet veel speling geeft. Maar als u een aantal dagen later aankomt dan vooraf aangegeven was dan is dit geen probleem.

3. Maakt het uit hoe ik Vietnam binnenkom (per vliegtuig, bus, etc)

Met dit visum maakt het niet uit hoe u Vietnam wilt bereiken. Er bestaand visums voor Vietnam welke alleen geldig zijn als u per vliegtuig op 1 van de 3 belangrijkste luchthavens land in Vietnam, maar dit visum is een volledig visum zonder beperkingen.

Start uw visumaanvraag voor Vietnam 2016 of 2017 online hier!